2010 egyéb statisztikái
2011. január 03. írta: Bayer Antal

2010 egyéb statisztikái

Bár bloggolói, fórumozói és kommentelői aktivitásomból következően nem lenne alaptalan a feltételezés, hogy minden időmet a virtuális térben töltöm, valójában másra is használom a számítógépet, mint internetezésre, sőt, még csak hozzá sem nőttem az irodaszékemhez. Azt nem állítanám ugyan, hogy minden nap lejutok az utca szintjére a második emeletről, és van, hogy csak két hetente győződöm meg személyesen a Duna túloldalán fekvő városrész létezéséről, de áttekintve 2010-et meglepően sok mindent csináltam.

Írtam: egy rövid képregényt, hat cikket saját újságba (Buborékhámozó), hármat más újságokba (Mondo, Filmvilág), három hónapja egész oldalas rovatom van a Filmvilágban. Tíz képregényajánlót az ekultura.hu-nak, négy interjút külföldi szerzőkkel, egy hosszú, három részes cikket franciául és egy ugyancsak hosszú cikk felét angolul. Új Wikipédia cikkelyből most csak háromra futotta (Lakatos István, Paprikás rapszódia, Jean Mistler), apró javításból és kiegészítésből elég sok volt.

Fordítottam: egy teljes szoftververziót (ArchiCAD 14), négy vastag és egy vékony önfejlesztő könyvet (Pongor Publishing), tíz cikket folyóiratoknak (Le Monde diplomatique, Eszmélet), két novellát (Galaktika, Roham), hét képregénykötetet (3 Asterix, 2 Igazság Ligája, 1 Batman, 1 Largo Winch), kilenc képregényfüzetet (Csodálatos Pókember 79-87) és egy rövid képregényt (Zograf, 2 oldal).

Szerkesztettem: a fenti hét képregénykötetet (Képes Kiadó, Egmont), valamint tíz saját kiadványt a Nero Blanco Comix márkanév alatt és két Pesti Est-különszámot. Felvettek tagnak a Magyar Képregény Akadémiába, kicsit segédkeztem az új Pinkhell szerkesztésében.

Részt vettem tucatnyi képregényes témájú rendezvényen, ebből tíz alkalommal standoltam, három alkalommal előadást tartottam (egyszer angolul), többször vezettem beszélgetéseket, illetve vettem részt kerekasztalokon. Három pályázat zsűrizésében vettem részt (két magyar képregényes, egy francia képregényes+irodalmi). Négy kiállítás megnyitóján vettem részt, ebből egyet én tartottam. Két könyvbemutatón is részt vettem, az egyiken én voltam az egyik előadó.

Hat televíziós szereplésem illetve interjúm volt, valamint két hosszabb rádiós beszélgetésben vettem részt, ebből egy francia nyelven zajlott Bukarestben. Négyszer jártam vidéken, egyszer külföldön, egy kivétellel képregényekhez kötődő rendezvények alkalmából.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.